Esztétikai beavatkozás

A botox kezelésről

A botulinum toxin egy baktérium által termelt fehérje, amely célzott használat mellett meggátolja az izmok összehúzódását. A botox gátolja az ideg és izom közötti ingerületátvitelt. Hatása átmeneti, emiatt korlátlanul ismételhető. A mimikai izmokba injektálva akár fél éven át tartós eredményt hozhat. Fontos azonban hangsúlyozni, hogy a kezelések elején a botox hatása általában 4-4,5 hónap a páciensek legnagyobb részénél, tartósabb alkalmazása után ez az idő pár hónappal kitolódhat. A botox kezelés szigorúan életkorhoz kötött: kizárólag 18-65 év közti vendégek esetében használható. Leggyakrabban az arc felső harmadának izmait kezeljük vele, azonban egyéb területeken is alkalmazhatjuk. A helyesen kivitelezett botox kezelés nem fagyasztja le az arcot, és nem természetellenes hatású.

A botox alkalmazható:

 • Szemöldökök közötti haragos,mérges ráncok kezelésére
 • Homlok vízszintes ráncainak kezelésére
 • Az orron lévő „nyuszi ráncok” kezelésére
 • Száj körüli finomráncok kezelésére
 • Rágóizom izomkezelésére
 • Szemöldökök emelésére
 • Szarkalábak kezelésére

Finomszálas kontúrterápia

A finomszálas kontúrterápia egy műtét nélküli arcfiatalító kezelés, amelynek során vékony tűk segítségével – biológiailag elbomló, felszívódó szálakat helyezünk el a bőr mélyebb rétegeiben. Az arcon ejtett metszésre nincs szükség, a beültetett szálak anyaga pedig megegyezik a sebészetben évtizedek óta biztonsággal használt sebészi felszívódó varratok anyagával. A kezelés nem változtatja meg természetes arcvonásainkat, ezek azonban korábbi,
fiatalkori helyükre kerülnek. Ez a hatás annak köszönhető, hogy a beültetett szálak nemcsak alátámasztják és megemelik bőrünket – ahol az az évek során némileg már megereszkedett – hanem a kötőszöveti rostok újonnan történő képződését is beindítják, ami általános bőrfeszesítő hatással bír. Az újonnan megjelent kötőszövetek azután is fennmaradnak, hogy az arcbőr alá ültetett szálak már felszívódtak. A kezelés ideje mindössze 20-45 perc, a bőr alá befűzött szálak mennyiségétől függően. Minél több szálat helyezünk el a bőrben, annál jobb eredmény várható.

Ráncfeltöltés Hyaluronsavval

Hyaluronsavas ráncfeltöltés ráncok, szem körüli karikák, bemélyedt hegek ellen.

Hogyan fejti ki hatását a hyaluronsav?

A hyaluronsav testünk természetes alkotórésze, a vízmolekulákat megkötve megtartja a sejtek nedvességtartalmát ezért fokozza és megőrzi a bőr rugalmasságát és ragyogását, hidratál és volument pótol. A ráncfeltöltés során vékony tű vagy
tompa végű flexibilis kanül segítségével juttatjuk a töltőanyagot a bőrbe, amelytől a ráncok kisimulnak, a vonások lágyabbá tehetők. A ráncfeltöltés eredményeként a bőr természetes fiatalságát visszanyeri, esztétikusabb arcképet kapunk.

NUCLEOFILL SOFT és STRONG RÁNCFELTÖLTÉS ANTI-AGING

 • az arcon, szemkörnyékén, homlokon, nyakon megjelenő ráncok 

 • a ráncokat feltölti, kisimítja

 • hatására a szem alatti karikák, mély árkok észrevétlenné válnak, a szem körüli
  ráncok elsimulnak

 • csökkenti az orrtól a szájzugig futó, úgynevezett nasolabiális redő mélységét, és
  feltölti azt

 • eltünteti az arcon látható bemélyedt, jellemzően pattanások által okozott hegeket

 • elsimítja és feltölti a szájzugban, száj körül megjelenő ráncokat.

Ajakfeltöltés Hyaluronsavval (Teosyal)

A hyaluronsavas ajakfeltöltés során akár 20 perc alatt természetes hatású, telt ajkakat varázsolhatunk. A kezelés egyszerű, gyors és fájdalommetes eljárás anélkül, hogy az ajkak elveszítenék érzékenységüket, a megbízható és azonnali eredmény garantált.

Mi az a hyaluronsavas ajakfeltöltés, és miért ezt az eljárást alkalmazzuk?

Az arc szépségéhez az ajkak formája, teltsége nagyban hozzájárul. A hyaluronsavval történő ajakfeltöltés, vagyis az ajkak kontúrjának és teltségének kiemelése, fiatalosabb megjelenést kölcsönöz így harmonikusabbá téve az egész arcot.  A töltőanyag esetén két fő típust különítünk el: a felszívódó (hyaluronsav) és a nem felszívódó anyagokat( szilikonolaj). A nem felszívódó anyagok egyetlen előnye, hogy nem kell őket rendszeresen újratölteni, azonban ezek az anyagok nem bomlanak le, ennek eredményeként granulómás csomók alakulhatnak ki, idővel krónikus gyulladást okozhat.

Szalonunkban használt hyaluronsav (Teosyal)teljesen mértékben megbízható minőségű, felszívódó töltőanyag, így az ajakfeltöltés teljesen biztonságos. A megbízható minőségű felszívódó anyagok esetében ugyanis jelentősen kisebb a valószínűsége gyulladásos csomó (granulóma) és egyéb mellékhatások kialakulásának.

Az eljárás előnye még, hogy a hyaluronsavas kezelés esetén az anyag fél-egy év múlva lebomlik, így egy következő ajakfeltöltés során akár változtathatunk is az ajkak formáján. Kb. egy év múlva, az anyag kiürülése után az ajkak az eredeti állapotukra állnak vissza.

 

PROFHILO KEZELÉS

profhilo kezelés – a hilauronsavas arcfeszesítés merőben új megközelítése

A Profhilo kezelés során 5 előre meghatározott, speciális módon kimért bio-esztétikai ponton juttatunk szabadalmaztatott eljárással készült 100% tisztaságú, keresztkötött hialuronsavat a bőrbe, hogy visszadjuk fiatalosságát, üdeségét és feszességét.

Miben más a Profhilo más készítményekhez képest?

A Profhilo a jelenleg elérhető egyik legmagasabb hialuronsav alapú töltőanyag, mely segít visszaállítani a bőr rugalmasságát, feszességét és hidratáltságát, mélyebb és tartósabb eredményt érve el, mint más készítmény. Hosszan tartó hatékonyságot biztosít, az ultratiszta hilauronsav megfelel az európai és FDA előírásoknak, olyan bizonyítottan nontoxikus anyag, mely nem károsítja a bőr szöveteit. 2018-ban a legjobb injektelhátó termék díjat nyerte el az esztétikai termékek között. A Profhilo töltőanyag kémiai adalékanyagok nélkül, hővel stíbilizált, keresztkötött nagy mennyiségű kis- és nagy molekulatömegű hyaluronsav keveréket tartalmaz,
mely egyedülálló.

Mi a Profhilo kezelés lényege?

A speciálisan kifejlesztett 5 pontos injektálási technikával a BAP módszer szerint úgynevezett bio-esztétikai pontokra történik a hatóanyag bevitel. Ampullánként 64 mg stabilizált hialuronsavat fecskendezünk be, ahonnan a töltőanyag azonnal szét tud terülni a bőrben és látványos változást eredményez: a bőr feszesebb, fiatalabb, hidratáltabb és üdébb lesz. A speciális technika csökkenti a fájdalmat, a felépülési időt és a kezelések számát, így tökéletes lunch-time beavatkozás.

Mi várható a kezelések során?

Az első kezelés után jelentős javulás észlelhető a bőr hidratáltságában, a második kezelést követően a bőr elaszticitása is jelentősen fokozódik. Az ideális hatás elérése érdekében két kezelés elvégzése ajánlott 4 hetes különbséggel. Fenntartó kezelés 6-12 havonta ajánlott.

Hol alkalmazható a kezelés?

Elsősorban az arcon, a nyakon, a dekoltázs területén és a kézfejeken alkalmazható kezelés.

Közösségi média