Kavitációs zsírbontás

KAVITÁCIÓS ULTRAHANGOS ZSÍRBONTÓ KEZELÉS

A kavitációs zsírbontás alapja a kavitáció, egy fizikai jelenség, amely akkor következik be, ha egy anyag folyadék fázisból, nyomás esése következtében, hirtelen gáz fázisba megy át. A kozmetikai és orvosi kezeléseknél a kavitáció egy az ultrahang hullámok által kifejtett hatás, mely hullámok speciális frekvencián kerülnek kibocsátásra.

Amikor a buborékok nagyméretűre növekednek a lökéshullám hatására kipukkannak. A zsírsejt cseppfolyóssá válik, és a nyirokrendszeren keresztül kiürül. A kavitációs ultrahangos zsírbontás kiválóan alkalmazható két injekciós zsírbontó kezelés között kiegészítésképpen, ha a nyirokkeringés fokozása szükséges.

A kavitációs zsírbontó kezelés során teljes mértékben vendégünkre szabjuk az eljárást, melynek során a legproblémásabb testrészeket, mint például a combokat, a feneket és a hasi zsírpárnákat vesszük kezelés alá. Ezáltal célzott alakformálást végzünk, így vendégink testének arra a pontjára fókuszálunk, ahol a legnagyobb változást szeretnének elérni.

Kavitáció zsírbontással már akár egyetlen kezelés után látható az eredmény!

A kavitációs ultrahangos zsírbontás során közvetlenül a zsírsejtekre hatunk, ennek következményeként csak a kívánt testrészekről tűnik el a felesleg. Mivel a kezelés során a mélyebb rétegben lévő zsírsejtek is elérthetők, így a vastagabb zsírréteggel rendelkező vendégeink számára is hatásos, szemmel látható eredményt érhetünk el.Maximális biztonság, maximális hatékonyság.

A kavitációs zsírbontás során kavitációs hatás csupán a zsírsejtekkel veszi fel a harcot, a környzető szövetekkel szemben azonban 100%-ban biztonságos. A kezelés egyáltalán nem jár fájdalommal!

Bőrszín javító kezelés, szürkésen elszíneződött, fáradt, sápadt, élettelen, fénytelen bőrre. Teljesen megújítja a bőr textúráját. Pigmentfoltok halványítására is kiváló.

Közösségi média