Rólunk

Tóth-Marton Vivien

Tóth-Marton Vivien vagyok, 3 gyermekes anyuka. 
Édesanyaként úgy érzem, felelős vagyok a családom és saját egészségemért, ezért számomra az egészség megőrzése, a betegségek korai felismerése és gyógyítása különleges prioritást élvez. 
A szívem már régóta a természetgyógyászat felé húzott, ezért 2015-ben ezen a tudományágon belül minden fontos szakmai irányzatot elsajátítottam:
Fülakupunktúrás addiktologia
(fülakupunktúrás addiktológusként a fülkagylón végzem a beavatkozást terápiás céllal)
Hagyományos kínai orvoslás diagnosztika eljárásai:
– Nyelv diagnosztika
– Pulzus diagnosztika
Alternatív diagnosztikai vizsgálatok
Rezgés általi állapotfelmérés, ami pontosan megegyezik a laboratóriumi vizsgálatokkal
Vércsepp analízis
Hormon terápia (sajnos nagyon sok helyzetben főleg a nőknél ez áll a háttérben)
#
Táplálkozás tanácsadás (a másik nagy gond sajnos a társadalomban a helytelen táplálkozás)
Schussler só ismeretei
Homeopátia
Fitoterápia, gyógynövények ismerete
Így alapítottuk meg férjemmel az Eps Vital Egészségközpontunkat Veszprémben, ami által rengeteg embernek segítséget tudtunk nyújtani, de életünk úgy alakult, hogy visszaköltöztünk szülővárosomba, Pécsre.
Az egészséges életmód mellett, nőként számomra is rendkívül fontos a szépség, adódott hát az ötlet, hogy a szépséget is építsük bele eddigi tevékenységünkbe, ezért újabb képességeket sajátítottam el:
Bellona Beauty & Health szalonunkat olyannak álmodtuk meg, hogy a szépség és az egészség egyformán része lehessen életünknek, hisz az egészséges, szép külső belülről kezdődik.

Dr. Nagy Levente

Dr. Nagy Levente vagyok. 1978-ban születtem, Pécsett.

2003-ban szereztem meg általános orvosi diplomámat a Pécsi Orvostudományi Egyetemen, 2010-ben pedig kiváló minősítéssel sebészet szakvizsgát tettem. 2011-18 között háziorvosi tevékenységet folytattam, 2015-ben háziorvostan szakvizsgát szereztem. Bár nagy lelkesedéssel és odafigyeléssel dolgoztam háziorvosi praxisomban, leginkább mégis a sebészet vonzott, így 2018 óta ismét e területen segítem a betegek gyógyulását a Somogy Megyei Kaposi Mór Kórházban, 2022-től már érsebészként. Szívesen veszek részt orvos esztétikai tréningeken, melyek során az arc különböző régióinak hyaluron savas kezeléseit, az ajak- és ráncfeltöltést, a botulinum toxin kezeléseket és a bioszálas arcfeszesítést sajátítottam el.

Örömömre szolgál, hogy tudásommal, munkámmal, szakmai kompetenciámmal én is Bellona Beauty & Health szalon csapatát erősíthetem.

DNL

Dr. Nagyné Kolarics Gréta

2014-ben szereztem gyógytornász diplomát a Pécsi Tudományegyetemen. A kórházi, egészségügyi környezet sosem vonzott, edzőként dolgoztam a gyermekem születéséig. Jelenleg Pécsen, jogász szakon tanulok.
 
Úgy vélem az esztétikai orvoslás a kulcsa, hogy az emberek önmagukkal külsőleg, és ezáltal belsőleg is elégedettek legyenek. Miért ne törekedhetnénk a tökéletességre? Az orvostudomány mindezt biztonságosan teszi lehetővé.
Mint asszisztens, a kezelés fizikai előkészítésén túl az elsődleges feladatomnak tekintem a páciensek elégedettségének növelését. Boldoggá tesz, hogy megtisztelnek bizalmukkal és kikérik a véleményem.
 
A Bellona Beauty egy olyan szalon, ahol a naprakész tudás és technolológia a családias hangulattal párosul. Számunkra fontos, hogy oldott és barátságos légkörben teljenek a kezelések.
Tapasztalataim alapján bátran mondom, hogy a Bellona Beauty csapata segít, hogy kihozd magadból a maximumot!

Végh Edit

Kislányom születéskor kezdtem el foglalkozni az instagram oldalammal, melyet szépen sikerült felfejlesztenem, így ma már influenszerként saját magam menedzselem.
 
Egy évvel ezelőtt, a Bellona Beauty & Health szalon kezdetekor csatlakoztam a Bellona csapatához, először, mint influenszer, majd átvettem a Szalon social media felületeinek kezelését. Tudásommal igyekszem a közösségi média oldalain megmutatni a Szalon profizmusát, a mindennapi szépüléseket.
 
Mint Social Media Menedzser fontosnak tartom, hogy vendégeink, pácienseink naprakész információkat kapjanak, újdonságainkról, eredményeinkről és ezáltal minden olyan hírről, mely alapján bizalmat szavaznak nekünk.
 
Örülök, hogy egy fantasztikus csapathoz tartozhatom, és általa minden kedves vendégnek segíthetek.
VE

Dr. Seffer Tibor

Közel 20 évet dolgoztam egy országosan ismert magánklinikán, majd ezt követően a PTE Szülészeti – Nőgyógyászati Klinikán folytattam szakorvosi hivatásomat. Néhány éve vagyok jelenlegi munkahelyemen – EEI Pécs – ahol osztályvezető főorvosként végzem munkámat. Szűkebb szakterületem a szülészeti- nőgyógyászati UH. Mindennapi tevékenységem során nagyon gyakori panasz a betegek részéről az inkontinencia, melynek legjobb megelőzési ill. gyógymódja a gátizomtorna. Szülész- nőgyógyász szakorvosként fontosnak tartom, hogy ez a gyógymód immár elérhető a Bellona Beauty & Healt szalonban.
 
Örömömre szolgál, hogy tudásommal, munkámmal, szakmai kompetenciámmal én is Bellona Beauty & Health szalon csapatát erősíthetem.

Seffer Erika

A családomban mindannyiunk számára fontos az egészségünk megtartása, rendszeresen sportolunk és figyelünk a feltöltődésre, kikapcsolódásra. Az egészségügyben, majd a gyógypedagógia területén eltöltött időszakban mindennek még nagyobb
jelentőségét láttam. Mindennapjaim része a Pilates és intim torna , aminek hatékonyságában hiszek és aminek megismertetését elsődlegesnek érzem. Trénerként láthatom azt a pozitív változást, amit a rendszeresen gyakorlók tapasztalnak és ez megerősít.
Ami ugyancsak része az életemnek az a coach tevékenység. Megtisztelő, ha valakit segíthetek, hogy továbblépjen az adott problémáján, elakadásán.
Mottóm: Hozzájárulni a mindennapok kiegyensúlyozottabb, gondtalanabb és ezzel boldogabb megéléséhez.
Kompetenciáim:
* Pilates oktató
* Pilates + Intim Torna tréner
* Mindfulness Szemléletű Life és Business Coach

Örömömre szolgál, hogy tudásommal, munkámmal, szakmai kompetenciámmal én is Bellona Beauty & Health szalon csapatát erősíthetem.

Tóth Norbert

Manager, pénzügyek

Mindig az volt a legfontosabb számomra, hogy amit csinálok, az értéket teremtsen. Feleségemmel, Viviennel azért kezdtünk bele ebbe a családi vállalkozásba is, hogy minél több elégedett ügyféllel tölthessük az időnket nap, mint nap.

Partnerek számára az elérhetőségem: +36705176920

Közösségi média