Rólunk

Tóth-Marton Vivien

Tóth-Marton Vivien vagyok, 3 gyermekes anyuka. 
Édesanyaként úgy érzem, felelős vagyok a családom és saját egészségemért, ezért számomra az egészség megőrzése, a betegségek korai felismerése és gyógyítása különleges prioritást élvez. 
A szívem már régóta a természetgyógyászat felé húzott, ezért 2015-ben ezen a tudományágon belül minden fontos szakmai irányzatot elsajátítottam:

Táplálkozás tanácsadás (a másik nagy gond sajnos a társadalomban a helytelen táplálkozás)

Alternatív diagnosztikai vizsgálatok

Rezgés általi állapotfelmérés, ami pontosan megegyezik a laboratóriumi vizsgálatokkal

Vércsepp analízis

Hormon terápia (sajnos nagyon sok helyzetben főleg a nőknél ez áll a háttérben)

Schussler só ismeretei

Homeopátia

Fitoterápia, gyógynövények ismerete

Így alapítottuk meg férjemmel az Eps Vital Egészségközpontunkat Veszprémben, ami által rengeteg embernek segítséget tudtunk nyújtani, de életünk úgy alakult, hogy visszaköltöztünk szülővárosomba, Pécsre.

Az egészséges életmód mellett, nőként számomra is rendkívül fontos a szépség, adódott hát az ötlet, hogy a szépséget is építsük bele eddigi tevékenységünkbe, ezért újabb képességeket sajátítottam el:

Bellona Beauty & Health szalonunkat olyannak álmodtuk meg, hogy a szépség és az egészség egyformán része lehessen életünknek, hisz az egészséges, szép külső belülről kezdődik.

Dr. Nagy Levente

Dr. Nagy Levente vagyok. 1978-ban születtem, Pécsett.

2003-ban szereztem meg általános orvosi diplomámat a Pécsi Orvostudományi Egyetemen, 2010-ben pedig kiváló minősítéssel sebészet szakvizsgát tettem. 2011-18 között háziorvosi tevékenységet folytattam, 2015-ben háziorvostan szakvizsgát szereztem. Bár nagy lelkesedéssel és odafigyeléssel dolgoztam háziorvosi praxisomban, leginkább mégis a sebészet vonzott, így 2018 óta ismét e területen segítem a betegek gyógyulását a Somogy Megyei Kaposi Mór Kórházban, s folyamatban van érsebészeti szakképzésem is. Szívesen veszek részt orvos esztétikai tréningeken, melyek során az arc különböző régióinak hyaluron savas kezeléseit, az ajak- és ráncfeltöltést, a botulinum toxin kezeléseket és a bioszálas arcfeszesítést sajátítottam el.

Örömömre szolgál, hogy tudásommal, munkámmal, szakmai kompetenciámmal én is Bellona Beauty & Health szalon csapatát erősíthetem.

BeautyPlus_20211108152632922_save

Tóth Norbert

Manager, pénzügyek

Mindig az volt a legfontosabb számomra, hogy amit csinálok, az értéket teremtsen. Feleségemmel, Viviennel azért kezdtünk bele ebbe a családi vállalkozásba is, hogy minél több elégedett ügyféllel tölthessük az időnket nap, mint nap.

Partnerek számára az elérhetőségem: +36705176920