Szolgáltatásaink

Daith (Migrén), Shenmen és slim piercing

Szalonunkban már elérhető az akkupunktúrás pontokon alapuló gyógypiercing kezelés.

4D lipolézer

A műtétmentes zsírbontás új dimenziója

Alternatív egészségügyi tevékenységek

Ismerje meg szervezete gyengepontjait a teljeskörű és fájdalommentes testelemzés segítségével! Ha érdekli, hogy egészséges-e, akkor most egy olyan módszert ajánlunk, amely teljes testére kiterjedően kimutatja, hogy az milyen egészségi és energetikai állapotban van. A mérés quantummechanikai elven alapul, és néhány perc alatt megmutatja, hogy a szervezetben milyen anyagokból van hiány, milyen az erek állapota, jól vagy rosszul működnek-e egyes szervek.

Hifu kezelések

A kollagén-elasztin háló sajnos az idő múlásával roncsolódik, állaga romlik, így a bőr elveszíti fiatalosságát, rugalmasságát. A kezelés lényege tehát az, hogy magas intenzitású fókuszált ultrahangot irányítanak a kezelt bőrfelület mélyére, ahol az izomrostok és bőrszövetek stimulálásával a bőr kollagén-elasztin hálója elkezd majd idővel újratermelődni.

BeautyPlus_20211027210911660_save (1) (1)

Hyaluronos feltöltés

Ránc- és ajakfeltöltés tű és fájdalom nélkül.

Kriolipolízis

A kriolipolízis egy olyan áttörés a zsírcsökkentő eljárások tekintetében, amely az amerikai egészségügyi hivatal, az FDA által engedélyezett, és jóváhagyott.

249680685_386059583206698_3025095496355825552_n

Esztétikai beavatkozás

A kollagén indukciós terápia egy olyan eljárás, melynek során tűszúrással mikro sebeket ejtünk a bőrön, mely sebek immunválaszt követelnek a bőrtől és beindítják a sebgyógyító folyamatait.

Nyirokmasszázs

Ön is érezte már, hogy szüksége lenne méregtelenítésre, bőrfeszesítésre, cellulit kezelésre?
Próbálja ki nálunk a nyirokmasszázst!

Kavitációs zsírbontás

A kavitációs zsírbontás alapja a kavitáció, egy fizikai jelenség, amely akkor következik be, ha egy anyag folyadék fázisból, nyomás esése következtében, hirtelen gáz fázisba megy át.

RF+Vákuum

Kiváló ránctalanító, feszesítő hatású kezelés. Az eredmény azonnal látható! Hatása felér egy injekciós arcfeltöltéssel, azonban annál sokkal egészségesebb és természetesebb.

INFRASLIM X

A kombinált fitness eszközök közé tartozik, amely a legmodernebb technológiákat alkalmazva magasabb szintre emeli a testedzés alakformáló hatását.