Szolgáltatásaink

Daith (Migrén), Shenmen és slim piercing

Szalonunkban már elérhető az akkupunktúrás pontokon alapuló gyógypiercing kezelés.

4D lipolézer

A műtétmentes zsírbontás új dimenziója

Alternatív egészségügyi tevékenységek

Ismerje meg szervezete gyengepontjait a teljeskörű és fájdalommentes testelemzés segítségével! Ha érdekli, hogy egészséges-e, akkor most egy olyan módszert ajánlunk, amely teljes testére kiterjedően kimutatja, hogy az milyen egészségi és energetikai állapotban van. A mérés quantummechanikai elven alapul, és néhány perc alatt megmutatja, hogy a szervezetben milyen anyagokból van hiány, milyen az erek állapota, jól vagy rosszul működnek-e egyes szervek.

Hifu kezelések

A kollagén-elasztin háló sajnos az idő múlásával roncsolódik, állaga romlik, így a bőr elveszíti fiatalosságát, rugalmasságát. A kezelés lényege tehát az, hogy magas intenzitású fókuszált ultrahangot irányítanak a kezelt bőrfelület mélyére, ahol az izomrostok és bőrszövetek stimulálásával a bőr kollagén-elasztin hálója elkezd majd idővel újratermelődni.

BeautyPlus_20211027210911660_save (1) (1)

Hyaluronos feltöltés

Ránc- és ajakfeltöltés tű és fájdalom nélkül.

Kriolipolízis

A kriolipolízis egy olyan áttörés a zsírcsökkentő eljárások tekintetében, amely az amerikai egészségügyi hivatal, az FDA által engedélyezett, és jóváhagyott.

249680685_386059583206698_3025095496355825552_n

Esztétikai beavatkozás

A kollagén indukciós terápia egy olyan eljárás, melynek során tűszúrással mikro sebeket ejtünk a bőrön, mely sebek immunválaszt követelnek a bőrtől és beindítják a sebgyógyító folyamatait.

Nyirokmasszázs

Ön is érezte már, hogy szüksége lenne méregtelenítésre, bőrfeszesítésre, cellulit kezelésre?
Próbálja ki nálunk a nyirokmasszázst!

Kavitációs zsírbontás

A kavitációs zsírbontás alapja a kavitáció, egy fizikai jelenség, amely akkor következik be, ha egy anyag folyadék fázisból, nyomás esése következtében, hirtelen gáz fázisba megy át.

RF+Vákuum

Kiváló ránctalanító, feszesítő hatású kezelés. Az eredmény azonnal látható! Hatása felér egy injekciós arcfeltöltéssel, azonban annál sokkal egészségesebb és természetesebb.

LPG KEZELÉS

Az LPG az egyetlen technológia a világon, amely felbontja a makacs zsírlerakódást, melyet sem testmozgás, sem fogyókúra nem
tud megszűntetni.

Ultratone Futura Ultra Pro

Az Ultratone Futura Ultra Pro az Ultratone legnagyobb tudású, legfejlettebb készüléke. 50 év tudományos orvosi kutatás és fejlesztés minden tudása és tapasztalata alakította a jelenlegi formájára ezt biocomputert. A biocomputer elnevezés azt jelenti, hogy az Ultratone berendezések kizárólag olyan hullámformákkal dolgoznak, amelyek az emberi agy funkcionális agyi bioelektromos-jeleinek hű másai

Közösségi média