Ultratone Futura Ultra Pro

Ultratone Futura Ultra Pro

Az Ultratone Futura Ultra Pro az Ultratone legnagyobb tudású, legfejlettebb készüléke. 50 év tudományos orvosi kutatás és fejlesztés minden tudása és tapasztalata alakította a jelenlegi formájára ezt biocomputert. A biocomputer elnevezés azt jelenti, hogy az Ultratone berendezések kizárólag olyan hullámformákkal dolgoznak, amelyek az emberi agy funkcionális agyi bioelektromos-jeleinek hű másai. Az Ultratone készülékek szabadalmaztatott elektromos impulzusokkal segítik a sejtek fiatalítását, a programozott zsírbontást és cellulit csökkentést, a salaktalanítást, a kollagén szintézist, az izomzat fejlesztését stb. A készülékkel nem lehet hibázni, hiszen 250.000-nél több előre programozott kezelési terv közül automatikusan választja ki azt az adott vendég jellemzői alapján a számára legoptimálisabb programot. Ez a csúcskategóriás készülék automatikusan megvalósítja a tökéletes testreszabást!

ULTRATONE FELHASZNÁLÁSI TERÜETE:

SZUPER KARCSÚSÍTÓ,AZONNALI EREDMÉNY Ultra gyors méretcsökkentés!

b.) Karcsúsítás és tónusfokozás,
c.) Nyirokmasszázs
Három koncentrált Ultratone program méretcsökkentéshez, súlycsökkentéshez, zsírcsökkentéshez, folyadéktöbblet csökkentéshez és izomtónus fokozáshoz, szupergyors eredmények elérése érdekében.

SZUPERLIFTING FESZESÍTŐ ÉS TÓNUSFOKOZÓ

Has és fenék,
b.)    Derék,
c.)    Nyirokmasszázs
Három különböző program speciális területekhez az eredmények maximalizálása céljából, valamint pontosan a kívánt helyek emeléshez, feszítéshez, nyirokmasszázshoz és tónusfokozáshoz.

ULTRAGYORS FESZESÍTÉS

a)      Has és fenék,
b)      Derék és belső combok,
c)      Mell és külső combok 

Ez a három program koncentrált stimulációt ad a mélyen fekvő, nagy testformáló izmoknak, hogy gyorsan csökkentse a többletzsírt és ugyanakkor

Ez a három program koncentrált stimulációt ad a mélyen fekvő, nagy testformáló izmoknak, hogy gyorsan csökkentse a többletzsírt és ugyanakkor emelje és formálja a mellet, a kar alatti részt és a comb területet.

TESTÉPÍTÉS ÉS IZOMKIDOLGOZÁS

a.)    Hatos csomag és négyfejű izmok,
b.)    Vádli, fenék és tricepsz,
c.)    Mellizmok és bicepsz
A legjobb atléták és olimpiai edzők által végzett módszereket követve ezek a kombinált Ultratone programok növelik az izomtömeget, erőt és állóképességet. Testépítő programokhoz és sport edzésekhez ideális.

TESTSZOBRÁSZAT

a.)    Mély izom lifting és tónusfokozás,
b.)    Cellulitisz kezelés és nyirokmasszázs,
c.)    Méretcsökkentés és feszesítés
Ezek az aktív tornával el nem érhető területek eléréséhez tervezett programok tartalmazzák az összes szükséges alakformáló és karcsúsító jelsorozatot. A
kezelés csökkenti a cellulitot, fokozza a bőr és az izom tónusát, és csodálatos alakot hoz létre.

MEDENCEFENÉK ÉS TESTTARTÁS

a.)    Testtartás javítás,
b.)    Medencefenék,
c.)    Nyirok-masszázs
A meggyengült, testtartásért felelős és medencefenék izmok fejlesztéséhez tervezett Ultratone multi program újra tonizálja az izmokat, visszaadja rugalmasságukat és kiegyenesíti a test tartását, lehetővé téve az ügyfél számára, hogy önbizalommal és energiával telt aktív életstílust folytasson.