Kriolipolízis

Kriolipolízis/Zsírfagyasztás

A kriolipolízis egy olyan áttörés a zsírcsökkentő eljárások tekintetében, amely az amerikai egészségügyi hivatal, az FDA által engedélyezett, és jóváhagyott.

A kriolipolízis, szalonunkban a piacon elérhető legmodernebb készülékkel történik, amely -16 fokos hűtési opciót biztosít!

A zsírfagyasztásról: A kriolipolízis egy beavatkozást nem igénylő eljárás, mely fájdalommentesen és hatékonyan szabadítja meg a nem kívánt zsírrétegtől azokat a területeket, melyek a mozgásnak és a diétának is ellenállnak. A fejlett kriolipolízis – zsírfagyasztás technológia, a megcélzott zsírsejtek lehűtésével a zsírsejteket lebontja, a környező szövetek megsértése nélkül. Ez annak köszönhető, hogy a hűtésnek kitett zsírsejtek kevésbé ellenállóak a hideggel szemben, mint az azt körülvevő szövetek, így szelektív sejthalálon mennek keresztül, mely helyi gyulladást generál. Ez a gyulladásos folyamat stimulálja a zsírsejtek természetes lebontását, melyek a természetes anyagcsere folyamatok során távoznak a szervezetből, azaz az immunrendszerünk bontja le. 

Nem szükséges diétáznia: A kezelőfej felhelyezése átlagosan 30-40 percig tart és egy alkalommal 2 kezelőfejnyi terület kezelhető. A kezeléseket azonos testtájékon havonta lehet ismételni, a kívánt eredmény eléréséig. Átlagosan 2-3 kezelés elegendő,a  zsírszövet vastagságától függően. A zsírsejtek kiürülése természetes és folyamatos, az eredmények végleges kialakulása 2-3 hónap múlva történik meg. A kezelt páciensek 100%-ánál működik.

 

A kezelés: 

A kriolipolízis fájdalommentes, bár a kezelés alatt a vákuumhatás miatt enyhe feszülést lehet érezni, de a vákum mértéke személyreszabottan beállítható.  A kezelt felület átmenetileg érzéketlenné válik, mely néhány óra elteltével teljesen elmúlik. Rögtön a kezelés után visszatérhet rendes tevékenységeihez, kényelmetlenségek nélkül. Nincsenek mellékhatások!

 Kombinált kezelési javaslat:

A legújabb kutatási eredmények szerint a kavitáció-kriolipolízis-kavitáció, egy alkalmon belüli váltogatással még a legmakacsabb, ödémás, cellulitos vastag zsírréteg is eredményesen kezelhető.

Ellenjavallatok:

 • Várandós nők
 • Májprobléma, súlyos diabétesz
 • Pecemaker
 • Nyikorrekingési rendellenesség
 • Súlyos csalánkiütés
 • Trombózis,
 • Véralvadásgátló gyógyszerek szedése
 • Sérült, nem egészséges bőrfelület
 • A kezelt területen előfordulhat: pirosság, zúzódás nyom, csökkent érzékelés. Ezek a mellékhatások normálisak és általában pár napon belül elmúlnak.

  A kezelés során 2 db kezelőfejet helyezünk fel szimmetrikusan, a vendég által kiválasztott területre tudjuk feltenni. A kezelés 30 percig tart, ez idő alatt a két kezelőfej a vákuum hatására marad a helyén.

kriolipolízis egy beavatkozást nem igénylő eljárás, mely fájdalommentesen és hatékonyan szabadítja meg a nem kívánt zsírrétegtől azokat a területeket, melyek a mozgásnak és a diétának is ellenállnak.

kriolipolízis azon alapul, hogy a zsírsejtek sokkal érzékenyebbek az energia elvonásra, mint más, környező szövetek. A lehűtött zsírsejtek apoptózison (programozott sejthalál) mennek keresztül a megcélzott zsírsejtek lehűtésével a zsírsejteket lebontja, a környező szövetek megsértése nélkül.

kriolipolízis során a bőrre helyezett kezelőfej lehűti a megcélzott zsírsejteket, s ezáltal megindul a természetes zsírbontás folyamata. A kriolipolízis kezelés eredményei a kezelés után általában egy hónappal észlelhetőek és a kezelés után akár 6 hónapig folyhat az aktív zsírlebontás a megcélzott területen.

Közösségi média