Nyirokmasszázs

Nyomásterápia / Gépi nyirokmasszázs:

Te is érezted már, hogy szükséged lenne méregtelenítésre, bőrfeszesítésre, cellulit kezelésre?

A nyirokmasszázs egy bőrfeszesítő, alakformáló, mélyrétegű zsírcsökkentő, izomlazító, intenzív masszázsélmény!

Az eljárás lényege a pangó nyirokfolyadék elvezetése a kötőszövetekből. A nyirokrendszer szoros kapcsolatban áll az immunrendszerrel, így alapvetően meghatározza a szervezet regenerációs képességét és segíti a salakanyag kiválasztását a szövetekben, ezért akadálytalan működése rendkívül fontos.

Célja az immunrendszer javítása és fokozása, a pangó folyadék és méreganyagok elvezetése, testsúly csökkentés, és a vérellátás serkentése.

Nyiroködéma:

A nyiroködéma akkor alakul ki, ha a nyirokrendszer elégtelenné válik arra, hogy elszállítsa a nyirokköteles anyag és folyadékmennyiséget, mely az anyagcsere folyamán a szövetekben termelődik. Amennyiben a nyirokrendszer nem képes a folyadék elszállítására, kialakul a nyiroködéma.

Kezelés alatt

A terapeuta egy speciális fólia zsákba bújtat, ezután beállítja a szükséges értékeket, majd jön a kellemes pihentető masszázs.

Az egymást átfedő levegőkamrák a „csizmában” ritmikusan telítődnek levegővel a lábfejünktől indulva a mell alatti részig. A felfújódást követően enyhe szorítást érzünk majd, kicsit leenged a „csizma”, majd újra feltöltődik. A levegő masszírozza testünket, ami nagyon jó érzés. Lazít, nyugtat és pihentet.

Közösségi média