FÜLAKUPUNKTÚRA

FÜLAKUPUNKTÚRA képzés

Fülakupunktúra - a több mint 5000 éves gyógymód

Fülakupunktúra - a több mint 5000 éves gyógymód

A hagyományos kínai orvoslás alapja az akupunktúra, – mely több mint 5000 éves múltra tekint vissza, – az emberiség egyik legősibb gyógymódja. Az orvostudomány megfigyelésen – empírián –alapul, az akupunktúra is empirikus tudomány. A régi időkből való első tárgyi emlékek azt igazolják,hogy megjelenése az i.e.10000–4000 év közötti időre tehető.

A tanfolyam elvégzéséről központilag a Felnőttképzési Adatszolgáltatási Rendszer által, egyedi sorszámmal: B/2022/001540 ellátott tanúsítvány kerül kiállításra!

NADA program

Miután az Egészségügyi Világszervezet (WHO) az 1970-es években elismerte hivatalos gyógy-módnak az akupunktúrát, Európában és Amerikában széles körben elterjedt és sikeresen alkalmazott orvosi módszer lett a szenvedélybetegek kezelésében. Nemzetközi szakirodalom orvosi tanulmányok,tudományos lapok adták közre a füladdiktológiával elért eredményeket. Egy véletlen felfedezésnek köszönhetően,tovább folytatták a kutatásokat, kísérleteket, majd 1985-ben Smith vezetésével megalakul a NADA. A NADA (National Acupuncture Detoxification Association = Nemzeti Akupunktúrás Detoxikáló Szövetség). Az általa kidolgozott fülakupunktúrás detoxikáló program neve az „akudetox”, mely alkalmazása az Egyesült Államokban elfogadottá vált. A terápiás céllal megalkotott eljárás – mely 5 pont megszúrását jelentette a fülkagylón.

Tematika

Elmélet

Gyakorlat

Vizsga

Afülakupunk-túra kezelése lehetséges:

NADA 5 pontja:

Képzés tartalma

A képzéseket: Dr Nagy Levente sebész,érsebész szakorvos és Tóth-Marton Vivien tartja

Képzés időtartama: 2 nap

KÉPZÉS ÁRA: 275€

kombinált képzés fülakupunktúra és gyógypiercingek: 600 euro

Jelentkezz!

Jelentkez űrlapunkon keresztül és munkatársaink visszahívnak!

Közösségi média