GYÓGYPIERCING

Gyógypiercing képzés

(Shenmen piercing Migrén-Daith piercing, Slim piercingek)

Ha Te is szívesen foglalkoznál a Gyógypiercingek behelyezésével , akkor nálunk megtanulhatod ,fülakupunktúrás addiktológusunktól!

MIÉRT MINKET VÁLASSZ?

Egyre több helyen – tetováló szalonokban, kozmetikákban -lehet találkozni “újdonságként”; különböző gyógypiercing kezelésekkel (Shenmen ,Migren ,Slim piercingek). Egy dolgot azonban fontos, tudni,ezek behelyezéséről, mégpedig azt, hogy elengedhetetlen a fülakupunktúrás szaktudás!  Ugyanis szúrni bárki tud, a hely, viszont ahova szúrunk, nem mindegy. Sajnos rengeteg olyan emberrel találkozunk, akinek még megközelítőleg se oda van helyezve a gyógypiercing, ahova kellene, nem szúrták hanem lőtték, az akupunktúrás pont kb. fél centire máshelyen van a szúrt helytől. Egyszóval, ahol szakképzett “piercerek”; helyeznek be fülpiercinget, és más egyéb testékszereket, ott vélhetően nincs meg a megfelelő szaktudás az akupunktúráról.

Nálunk megtanulhatod !

Oktatónk szakmai háttérrel helyezi be, pontos kiméréssel, akupunktúrás helyre a különböző gyógypiercingeket, ezt az elméleti és gyakorlati oktatáson mindenki elsajátíthatja, így későbbiekben biztosak lehetünk abban, hogy a várt eredmény és hatás nem marad el a leendő vendégeinknél!

A tanfolyam elvégzéséről központilag a Felnőttképzési Adatszolgáltatási Rendszer által, egyedi sorszámmal: B/2022/001540
ellátott tanúsítvány kerül kiállításra!

Tematika

elmélet

Gyakorlat

Vizsga

2 részből tevődik össze:

Képzés tartalma

A képzéseket: Dr Nagy Levente sebész,érsebész szakorvos és Tóth-Marton Vivien tartja

Képzés időtartama: 2 nap

KÉPZÉS ÁRA: 450€

kombinált képzés fülakupunktúra és gyógypiercingek: 600 euro

Jelentkezz!

Jelentkez űrlapunkon keresztül és munkatársaink visszahívnak!

Közösségi média